E-max

Vi har gleden av å introdusere en ny multifunksjonsvifte. 

E-max er en elegant og tidsriktig baderomsvifte for det moderne bad/våtrom. Meget lavt lydnivå, høy kapasitet og energieffektiv. Alle modellene leveres standard med utskiftbar stuss Ø80, Ø100 og Ø120mm, med ledeskinner for luftstrøm som gir høyeste kapasitet og lavere lydnivå.

Viftene er dobbeltisolert og i en sprutsikker utførelse. Kan monteres i sone 1.

E-max BASE

Er utstyrt kun for av/på, som kobles med 2-pol veggbryter.

E-max 2V DT

Er utstyrt med valgfri lav/middels hastighet som grunnventilasjon, men kan med 2+1 veggbryter overstyres manuelt til maks hastighet. Viften kan eventuelt kobles for lav hastighet som grunnventilasjon og timer funksjon (1 - 30 min) for overstyring.

E-max MHY

Er utstyrt med lav hastighet som grunnventilasjon og har en smart innebygget fuktføler som automatisk justerer viftens hastighet etter fuktnivå i rommet. Ønsket fuktnivå velges enkelt på viftens kontroll panel (45 - 65 - 85% RF). Viften har også justerbar timer (5 - 15 - 30 min) for overstyring. For timerfunksjon kreves 3-leder kabel og 2+1 veggbryter.

E-max PLUS RC

Er utstyrt med lav hastighet som grunnventilasjon og har en smart innebygget fuktføler som automatisk justerer viftens hastighet etter fuktnivå i rommet. Ønsket fuktnivå velges enkelt på viftens kontroll panel (45 - 65 - 85% RF). Viften har også justerbar timer (5 - 15 - 30 min) for overstyring. Leveres med fjernkontroll for styring/overstyring av viftens funksjoner. Krever kun 2-leder kabel ved bruk av fjernkontroll.