Eco

Eco er utstyrt med elektromekaniske spjeld som gjør disse særlig egnet for installasjoner i det vindfulle norske klima.

Leveres i tre størrelser (Ø100/120/150mm) for tilpasning til romstørrelse, og med et godt utvalg av styringsmuligheter. Grunnversjonene kan kobles for separat styring av spjeld og motor, og på den måten også benyttes som en tradisjonell lufteventil.

Alle modellene har driftsikre kulelagermotorer for varig drift. Utført i isolasjonsklasse II (dobbeltisolert) og beskyttelsesgrad IPx4.

Eco A

Er grunnmodellen for automatisk drift med rommets belysning, separat bryter eller annen egnet styringsenhet. Modellen kan kobles for separat styring av spjeld og motor, slik at den kan benyttes som en kombinert vifte og lufteventil. Dette krever en 3-leder kabel fremført mellom bryter og vifte.

Eco AB

Har innebygget 1-polet snortrekkbryter for enkel betjening av start/stopp. Praktisk løsning der viften kobles til rommets belysning.

Eco AHT

Har en innebygget fuktføler som automatisk starter og stopper viften etter fuktnivå i rommet. Ønsket fuktnivå (40 - 90% RF) kan enkelt stilles med stilleskrue under viftens frontdeksel. Viften har også en integrert timer for overstyring og forsinket ettergange som kan styres av ekstern bryter. Dette krever en 3-leder kabel fremført mellom bryter og vifte. Ettergangstiden kan stilles i området 3 - 25 min med stilleskrue under frontdekselet.