Muro

Muro har med sitt tidløse design og høye kvalitet blitt et begrep i markedet, og er trolig Norges mest solgte baderomsvifte. Den populære serien leveres i tre størrelser (Ø100/120/150mm) for tilpasning til romstørrelse, og med et godt utvalg av styringsmuligheter.

Alle modellene har tilbakeslagspjeld og driftsikre kulelagermotorer for varig drift. Muro 100SK har et manuelt betjenbart snorspjeld som gjør at viften kan benyttes som kombinert lufteventil og vifte.

Viftene kan også leveres som 12Vac utgaver som tilfredsstiller kravene til forhøyet elektrisk sikkerhet, SELV installasjoner, i baderom sone 1 (inne i dusjnisje og over badekar). TR12HT sikkerhetstrafo (el.nr. 4911056) benyttes til 12 volt viftene. Utført i isolasjonsklasse II (dobbeltisolert) og kapslingsgrad IPx4. 12v utgaver (SELV) er i isolasjonsklasse III.

Muro 100SK

Har innebygget 1-polet snortrekkbryter og snorbetjent spjeld. Med denne løsningen kan viften benyttes som lufteventil uten at motoren er i drift.

Muro K

Er grunnmodellen for automatisk drift med rommets belysning, separat bryter eller annen egnet styringsenhet.

Muro BK

Har innebygget 1-polet snortrekkbryter for enkel betjening av start/stopp. Praktisk løsning der viften kobles til rommets belysning.

Muro HTK

Har en innebygget fuktføler som automatisk starter og stopper viften etter fuktnivå i rommet. Ønsket fuktnivå (40 - 90% RF) kan enkelt stilles med stilleskrue i viftens front. Viften har også en integrert timer for overstyring og forsinket ettergange som kan styres av ekstern bryter. Dette krever en 3-leder kabel fremført mellom bryter og vifte. Ettergangstiden kan stilles i området 3 - 25 min med stilleskrue i viftens front.

Muro K - 12v

Er en versjon av standardmodellen med motor for 12Vac driftspenning, egnet for montering i baderommets sone 1 (inne i dusjnisje eller over badekar). Viften tilsluttes over egnet sikkerhetstrafo, f.eks. TR12HT, plassert utenfor sone 2.

Muro BK - 12v

Modell med 1-polet snortrekkbryter og motor for 12Vac driftspenning.

Muro ET-timer

Til Muro K serien kan det leveres et timerkort for innbygging i viften. Timeren gir forsinket ettergange som styres med rommets belysning, eller av egen ekstern bryter. Funksjonen krever en 3-leder kabel fremført mellom bryter og vifte. Ettergangstiden kan stilles i området 3 - 25 min med stilleskrue under frontdekselet.

Muro ET - 12v timer

Er timerkort for Muro K - 12v typene. Funksjon som Muro ET-timer, men for 12Vac driftspenning (SELV).