Muro-Style

Muro-Style representerer en moderne og designriktig vifteserie for bad og øvrige rom. Leveres i tre størrelser (Ø100/120/150mm) for tilpasning til romstørrelse, og med et bredt utvalg av styringsmuligheter. Samtlige modeller har robuste og tette tilbakeslagspjeld og driftsikre kulelagermotorer for varig drift. 

Til viftene kan det leveres alternative frontdeksler i blank krom lakk eller stål lakk (børstet stål imitasjon), som gir viftene et nytt stilfullt og helt annerledes utseende for det moderne bad.

Muro-Style er utført i isolasjonsklasse II (dobbeltisolert) og beskyttelsesgrad IPx4. Kan monteres i baderom sone 1 når installert i hht. gjeldene installasjonsforskrifter.

Muro-Style (standard)

Er grunnmodellen for automatisk drift med rommets belysning, separat bryter eller annen egnet styringsenhet.  

Muro-Style B

Har innebygget 1-polet snortrekkbryter for enkel betjening av start/stopp. Praktisk løsning der viften kobles til rommets belysning.

Muro-Style T

Har innebygget timer for forsinket ettergange som styres med rommets belysning, eller av egen ekstern bryter. Funksjonen krever en 3-leder kabel fremført mellom bryter og vifte. Ettergangstiden kan stilles i området 3 - 25 min med stilleskrue under dekselet.

Muro-Style DS

Har innebygget 2-hastighetregulator. Denne modellen benyttes for kontinuerlig støysvakt grunnavtrekk på lav hastighet. Ved behov for kraftigere ventilering aktiveres fullhastighet av en ekstern bryter. Funksjonen krever en 3-leder kabel fremført mellom bryter og vifte.  

Muro-Style MHT

Har en innebygget fuktføler som automatisk starter og stopper viften etter fuktnivå i rommet. Ønsket fuktnivå (40 - 90% RF) kan enkelt stilles med stilleskrue i viftens front. Viften har også en integrert timer for overstyring og forsinket ettergange som kan styres av ekstern bryter. Dette krever en 3-leder kabel fremført mellom bryter og vifte. Ettergangstiden kan stilles i området 3 - 25 min med stilleskrue under frontdekselet.

Muro-Style MHY

Har en smart innebygget fuktføler som automatisk starter, stopper og regulerer viftens hastighet etter fuktnivå i rommet. Viften starter på lav hastighet ved innstilt fuktnivå, og øker kapasiteten ved stigende fuktnivå i rommet. Dette gir en støysvak og økonomisk drift. Ønsket fuktnivå (40 - 90% RF) kan enkelt stilles med stilleskrue i viftens front. Viften har også en integrert timer for overstyring og forsinket ettergange som kan styres av ekstern bryter. Dette krever en 3-leder kabel fremført mellom bryter og vifte. Ettergangstiden er satt fast til 10 min. 

Muro-Style PIR

Er modellen med innebygget bevegelsesensor som automatisk starter viften ved tilstedeværelse i rommet. En integrert timer sørger for forsinket ettergange som sikrer god etterventilering. Ettergangstiden kan stilles i området 3 - 25 min med stilleskrue under frontdekselet.