Flux

Flux avtrekksvifter leveres i to størrelser, begge for tilslutning til Ø100mm kanal. Viftene karakteriseres ved høyt trykk, som gjør de svært egnet for installasjoner der avkastkanalene er lange og/eller har mange bend og høy luftmotstand.

Leveres med et godt utvalg av styringsmuligheter. Leveres med innebygget syntetisk grovfilter, tilbakeslagspjeld og driftsikre kulelagermotorer for varig drift. 

Utført i isolasjonsklasse II (dobbeltisolert) og beskyttelsesgrad IPx4.

Flux K

Er grunnmodellen for automatisk drift med rommets belysning, separat bryter eller annen egnet styringsenhet.

Flux BK

Har innebygget 1-polet snortrekkbryter for enkel betjening av start/stopp. Praktisk løsning der viften kobles til rommets belysning.

Flux HTK

Har en innebygget fuktføler som automatisk starter og stopper viften etter fuktnivå i rommet. Ønsket fuktnivå (40 - 90% RF) kan enkelt stilles med stilleskrue under viftens frontdeksel. Viften har også en integrert timer for overstyring og forsinket ettergange som kan styres av ekstern bryter. Dette krever en 3-leder kabel fremført mellom bryter og vifte. Ettergangstiden kan stilles i området 3 - 25 min med stilleskrue under frontdekselet.

Flux DS

Har innebygget 2-hastighetregulator. Denne modellen benyttes for kontinuerlig støysvakt grunnavtrekk på lav hastighet. Ved behov for kraftigere ventilering aktiveres fullhastighet av en ekstern bryter. Funksjonen krever en 3-leder kabel fremført mellom bryter og vifte.